Blog

Domenii Premium - Cum influenteaza brandingul
16 Oct 2018

Domenii Premium - Cum influenteaza brandingul

Written by

Un nume de domeniu premium este la fel de puternic ca și ideea din spatele acestuia. Totul pe Internet începe cu un nume de domeniu, el este punctul universal de pornire pentru consumul de conținut.
Un nume de domeniu premium nu construiește doar brandul tau, este marca ta. Deținerea unui domeniu premium poate face mai mult pentru imaginea companiei tale, decât orice alt instrument de marketing.

 
Domenii Premium - Ce au în comun?

    Sunt ușor de pronunțat si scris.
    Cu cat sunt mai scurte cu atat sunt mai valoroase.
    Descriu afacerea ta sau definesc o intreaga industrie.

Numele de domeniu pe care îl alegi este una dintre cele mai importante decizii de marketing pe care le vei face vreodată. Selectarea numelui de domeniu va avea un impact important asupra generării traficului site-ului, recunoașterii și increderii utilizatorilor în ideea ta. La alegerea numelui, sa ai in vedere ca simplitatea este primordială, nu trebuie sa alegi denumiri complicate sau cu diferite artificii, cum ar fi liniutele:
Domeniu premium: cofetarie.ro
Domeniu normal: cofetare-de-lux.ro

Domeniul premium este simplu si scurt, iar simplitatea vinde. Există o valoare extraordinară în numele de domenii scurte si usor memorabile. Un nume de domeniu premium are o acoperire nelimitată.
Primul contact al unui vizitator cu site-ul si brandul tau este numele domeniului. Aceasta e piatra de temelie a modului in care acestia te gasesc, comunica sau cumpara produsele sau serviciile tale.
Numele unui domeniu premium confera marcii tale aceleasi caracteristici: premium.

 
In online-ul romanesc exista mai multe platforme de vanzare de domenii. Multe dintre ele au inscrise mii de domenii la vanzare si necesita timp pentru a cauta domeniul potrivit. Printre acestea, ne-a atras atentia platforma Domenii-Premium.ro care este nisata pe tranzactionarea de domenii premium. Ei aduc un plus de siguranta asigurand procesul dintre cei care vand si cei care cumpara. Noi am folosit cu succes serviciile lor, deci le recomandam!  

finalul content marketing-ului
13 Sep 2018

Finalul content marketing-ului – așa cum îl știm

Written by

Content Marketing-ul intră într-o nouă eră. Competiția pentru captarea atenției audienței este în continuă creștere.

ce gandeste consumatorul modern
03 Sep 2018

Ce gândeşte consumatorul modern și realist?

Written by

De Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, ne îndreptăm atenția spre întrebările adresate de consumatorii inteligenți, atunci când privesc un produs și cum își pot explica brandurile eforturile pentru a preîntâmpina mai bine așteptările consumatorului.

5 modalitati prin care Facebook te poate ajuta sa iti dezvolti afacerea
29 Mar 2018

5 modalități prin care Facebook te poate ajuta să iți dezvolți afacerea

Written by

Suntem deja obișnuiți să folosim rețelele de socializare, 74% dintre utilizatori accesează aceste platforme în fiecare zi! Dar știi cum aceste platforme de socializare, precum Facebook, pot contribui la creșterea afacerii tale?

6 pasi pentru un newsletter de succes
09 Mar 2018

6 pasi pentru a creea un newsletter de succes

Written by

Multi oameni creează un newsletter deoarece le-a fost spus că „este bine” pentru afacerea lor, dar nu cred cu adevarat in ceea ce transmit și lucrul acesta se vede din e-mailurile trimise!

8 beneficii ale blogging-ului
22 Feb 2018

8 beneficii ale blogging-ului pentru o afacere mică

Written by

Dacă ai o afacere mică, te-ai intrebat cu siguranță dacă blogging-ul merită timp și efort. Răspunsul scurt este DA!

marketing retele sociale
07 Feb 2018

9 motive pentru care marketingul în cadrul rețelelor sociale este important pentru o afacere

Written by

Rețelele de socializare devin rapid unul din cele mai importante aspecte ale marketingului digital, care oferă beneficii incredibile pentru a contacta milioane de clienți în întreaga lume.

digital marketing 31 de termeni
09 Ian 2018

31 de termeni din Marketing Digital pe care trebuie să-i cunoști!

Written by

31 dintre cei mai uzuali termeni și acronime folosite zilnic în birourile DC Web Design.

In acest articol veți găsi o listă cu cei mai uzuali termeni din Marketingul Online, care au legătură cu optimizarea SEO, costul per click (PPC) și proiecte de web design. 

de ce un brand este mai mult decat un logo
21 Dec 2017

De ce un brand este mai mult decât un simplu logo?

Written by

Sperăm că e deja evident faptul că brand-ul tau inseamnă mult mai mult decat un simplu logo, dar am vrea sa explicăm un pic acest concept.

3 strategii de social media
14 Noi 2017

3 strategii de social media pentru a-ți dezvolta mica afacere

Written by

Postările din cadrul rețelelor de socializare pot fi vizualizate de oricine, oricând și oriunde. Astăzi sunt peste 2.56 miliarde de utilizatori conectați în cadrul rețelelor de socializare, comentând și distribuind conținut în întreaga lume.

aplicatia google mybusiness
19 Oct 2017

Aplicația "Google My Business" - De ce este importantă pentru afacerea ta?

Written by

Aplicația Compania mea pe Google (Google My Business) oferă companiilor o oportunitate fantastică de a fi vizibile la căutările pe Google. Cel mai bun lucru este că aplicarea la "Compania mea pe Google", este gratuită.

Suna Acum!    Trimite-ne un email!    Vezi Pagina de Instagram    Vezi Pagina de Facebook    Trimite mesaj pe WhatsApp