brand logo
Marketing Online

De ce un brand este mai mult decât un simplu logo?

Sperăm că e deja evident faptul că brand-ul tău inseamnă mult mai mult decat un simplu logo, dar am vrea sa explicăm un pic acest concept.

Brand-urile nu apar peste noapte. Companiile mici, care nu sunt pe piață de foarte mult timp, pot avea un brand, dar, de obicei, acesta este rezultatul unui plan bine gândit cât și a feedback-ului primit din partea clienților. Coca-Cola s-a prezentat clienților ca fiind o băutură răcoritoare pe care o poți savura în timpul liber de mai bine de 100 de ani, și asta este imaginea pe care o avem când cineva pomenește numele companiei.

google shopping ads
Marketing Online

Campaniile Shopping Ads în România

Noutatea celor de la Google pentru 2019 este introducerea campaniilor de Shopping și la noi în țară. Scopul acestora este de a promova produsele, de a crește volumul de trafic spre site și de a găsi potențiali clienți mai relevanți.

Pentru început, va trebui să trimiteți celor de la Google datele despre produsele dvs., prin Google Merchant Center, și să creați o campanie în Google Ads. Apoi campania va fi folosită pentru a crea anunțuri în acele locuri în care potențiali clienții pot vedea ceea ce vindeți. Utilizatorilor le este afișată o fotografie a produsului, împreună cu titlu, preț, numele magazinului și multe altele. Aceste anunțuri le prezintă clar utilizatorilor produsul pe care îl vindeți înainte ca ei să dea click pe anunț.

de ce sa folosesti google ads
Marketing Online

De ce să foloseşti Google Ads?

O frază destul de des căutată în Google, ceea ce sugerează că există mulți proprietari de afaceri care au auzit despre Google Ads, dar nu sunt siguri dacă și cum poate funcționa pentru ei.

O să vă explicăm de ce noi considerăm că reclamele în Google pot funcționa pentru aproape orice tip de afacere.

internet marketing
Marketing Online

5 motive pentru care Internet Marketing-ul ajută afacerea ta

Când vine vorba de succes-ul afacerii tale, marketing-ul online joacă un rol esențial.

Pentru a intra pe piață și pentru a-ți promova produsele și serviciile, ai nevoie de sprijinul marketing-ului online. Dacă intenționai să începi o afacere sau deja ai pornit pe acest drum și vrei să îți îmbunătățești afacerea, poți angaja o agenție de marketing online care să aibă grijă de toate activitățile, de la proiectarea site-ului web pentru afacerea ta, până la implementarea diferitelor tehnici de marketing, inclusiv marketing-ul online.

Marketing-ul online te va ajuta la îmbunătățirea vizibilității, traficului și vânzărilor.

sfaturi promovare online
Marketing Online

Cum sa ramai competitiv in mediul online pe timpul Pandemiei?

Epidemia de Coronavirus este în centrul atenției în toate mediile de informare. Antreprenorii își dau seama că nu trebuie doar să se îngrijoreze de ei înșiși și de cei dragi, ci și de afacerile lor. Deși nu poate părea o prioritate să luați legătura cu agenția de web design care se ocupă de site, trebuie să vă gândiți că nicicând mediul online nu a fost mai important ca acum și că cine face primul schimbările are mereu un avantaj.

Totul s-a întâmplat rapid, iar antreprenorii care nu sunt obișnuiți cu schimbările bruște, resimt din plin efectele negative ale acestei crize. Afaceri închise cu totul pe perioada stării de urgență, contracte anulate, reduceri de personal, probleme la încasarea banilor, scăderea numărului de comenzi, scăderea interesului față de afacere, sunt doar câteva dintre elementele noi cu care afacerile au început să se confrunte într-un timp foarte scurt.  Toate aceste semnale indică și schimbările pe care afacerile care rămân în piață vor trebui să le facă.

campanii back to school
Marketing Online

Sunt campaniile “Back to school” potrivite pentru afacerea ta?

În ultimii ani, vedem din ce în ce mai des, atât în online, cât și în offline o avalanșă de brand-uri care se aliniază trend-ului de a insista pe campanii de real-time marketing. Începutul lui septembrie este în mod inevitabil sub egida ”Back to school”, uneori acest laitmotiv devine vizibil chiar din luna August pentru comercianții care ”fură startul”.

În mod intuitiv am spune că promoțiile „Back to School” sunt potrivite magazinelor cu profil școlar (rechizite, cărți) sau cu produse pentru copii (haine, încălțări etc.), în realitate însă, acest tip de promoție a fost adoptat de aproape toți comercianții. Drept urmare și produsele IT&C sunt la mare căutare în această perioadă. Trebuie să recunoaștem că unele analogii sunt chiar ingenioase, însă altele sunt vizibil forțate.

marketing online
Marketing Online

Ce este marketing-ul online?

Marketing-ul online reprezintă arta și știința vânzării de produse și / sau servicii prin canale digitale, cum ar fi internetul și rețelele de telefonie mobilă.
Arta marketing-ului online presupune găsirea unui mix de marketing online adecvat de strategii care apelează la publicul tău țintă și care se finalizează cu vânzări.

Știința marketingului online constă în cercetarea și analiza, care se referă atât la alegerea strategiilor de marketing online ce urmează a fi utilizate, cât și la măsurarea succesului acestor strategii.Câteva noțiuni de care este posibil să fi auzit până acum, dar pe care nu ți le-a explicat nimeni:

digital marketing
Marketing Online

De ce afacerile mici sunt dezamăgite de Digital Marketing?

Nu este ceva neobișnuit să vezi afaceri mici plângându-se că marketingul digital nu funcționează. Iar când te uiți atent, ei fac munca cea mai ușoară în raport cu așteptările foarte mari. Un intern pentru SEO, unul pentru Facebook și o persoană care să posteze pe Instagram nu alcătuiesc o echipă de marketing digital.

Atragerea clienților reprezintă scopul final al oricărui plan de marketing. Toată lumea urmărește acest obiectiv, indiferent de mărimea business-ului.

e-mail marketing
Marketing Online

E-mail Marketing – încă de actualitate

În pofida adoptării legislației GDPR în UE și a reducerii imediate a numărului de e-mailuri care bombardau căsuțele poștale, este clar de ce ar trebui să utilizezi în continuare campaniile de E-mail Marketing – rămân o modalitate rentabilă de a ajunge la clienții existenți și viitori.

Cei mai mulți oameni încă își verifică mail-urile în mod regulat, și se bucură când primesc conținut care îi ține informați, le prezintă oferte, îi ajută să învețe sau pur și simplu îi face să râdă.

domenii premium branding
Marketing Online

Cum influenţează branding-ul Domeniile Premium?

Un nume de domeniu premium este la fel de puternic ca și ideea din spatele acestuia. Totul pe Internet începe cu un nume de domeniu, el este punctul universal de pornire pentru consumul de conținut.

Un nume de domeniu premium nu construiește doar brand-ul tau, este marca ta. Deținerea unui domeniu premium poate face mai mult pentru imaginea companiei tale, decât orice alt instrument de marketing.